Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN  

 

1. RETOURBELEID

De meest van onze artikelen worden gepersonaliseerd of op maat gemaakt van de klant diens goedkeuring. Deze typen goederen zijn van terugzending uitgesloten.  

U kunt alleen terugzenden als ze niet conform zijn aan de beschrijving of de gemaakte afspraken.

 

Indien de artikelen bij ontvangst beschadigd zijn, neem duidelijk foto's en neem binnen de 2 dagen na ontvanst van de goederen contact op met La Curiosa!

Stuur ons de foto's door en leg uit waar het probleem zit.  Binnen 30 dagen na levering terugsturen naar: La Curiosa, Beveren, 9120, Polderstraat 11, België.

Het product moet in nieuwe staat verkeren. Indien het product (door de klant) beschadigd of gebruikt is, zal er geen terugbetaling volgen. 

 

La Curiosa zal de retours die in aanmerking komen, terugbetalen. Indien u per factuur betaalt, hebben we een bankrekeningnummer nodig waarop wij het geld kunnen terugstorten. Dit kunt u via e-mail aan ons communiceren.

 

U bent verantwoordelijk voor de betaling van uw eigen verzendingskosten voor de retour van uw artikel. Verzendingskosten worden niet terugbetaald.

 

Wij verzekeren u dat wij uw geretourneerd artikel zullen ontvangen.

 

2. TERUGBETALINGSBELEID

Ons aanbod blijft 30 dagen geldig. Indien er 30 dagen verstreken zijn sinds uw aankoop kunnen wij u jammer genoeg geen vergoeding of ruil aanbieden.

Om voor een retour in aanmerking te komen, moet een artikel ongebruikt zijn.

Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Zodra uw artikel werd ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u van de ontvangst van uw artikel op de hoogte te brengen. We informeren u over de goedkeuring van uw terugbetaling.  Indien goedgekeurd, zal de terugbetaling worden verwerkt, en zal er automatisch een bedrag op uw rekening worden gecrediteerd, binnen een bepaald aantal dagen.

 

3. PRIVACYBELEID

 

3.1 Wat doen wij met uw gegevens?

Wanneer u iets in onze winkel koopt, ontvangen wij uw persoonsgegevens. 

Wanneer u in onze winkel rondkijkt, ontvangen wij automatisch het IP-adres van uw computer en komen we meer te weten over uw browser en besturingssysteem.

We behouden ons het recht u e-mails te sturen over onze winkel, nieuwe producten en andere updates. Indien u geen e-mails meer wenst te ontvangen, kan u contact opnemen met ons via info@lacuriosa.be

 

3.2 Openbaarmaken

Wij kunnen uw persoonsgegevens openbaar maken indien u onze Algemene Voorwaarden niet naleeft.

 

3.3 ONE.COM

Onze winkel wordt gehost door One.com. Zij biedt ons online e-commerce platform dat onze producten en diensten aan u verkoopt. Uw gegevens worden opgeslagen via de gegevensopslag en databases van One.com en de algemene One.com applicatie. Ze bewaren uw gegevens op een beveiligde server achter een firewall.

Wanneer u in onze winkel op links klikt, kunt u weggeleid worden van onze site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de privacyhandelingen van andere sites en raden u aan om hun privacyverklaring te lezen.

 

3.4 Beveiliging

Om uw persoonsgegevens te beschermen nemen we de nodige voorzorgen en volgen we de beste praktijken uit de branche om ervoor te zorgen dat ze niet verloren raken, misbruikt, geopend worden, gewijzigd of vernietigd worden.

 

4. LEVERTERMIJN

 

Artikelen waarvoor een ontwerp dient gemaakt worden:

Wij krijgen met de slakken met jouw bestelling als we de betaling ontvangen hebben

+ een mail met alle functie gegevens (tekst, foto's, ...).  

Wij maken het een ontwerp en begeleiden deze deur.

Na bewerking gaat jouw artikel in productie en is de levertermijn 1 tot 2 weken.

 

Artikelen waarvoor geen ontwerp dient gemaakt te worden:

Na ontvanst van de betaling gaan we nu aan de slag met jouw bestelling.

Levertermijn ligt tussen 1à2 weken. 

 

In geval van overmacht (ziekte, staking, problemen bij leveranciers, ...) kan de levertermijn mogelijk verlengen. Dit is echtergeen reden tot annulering / terugbetaling van de bestelling!

 

5. WIJZIGINGEN AAN DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN

Wij behouden ons niet voor onze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen.

Bekijk ze dus regelmatig.